Medarbejderne på kontoret på Axeltorv 2 i Næstved har travlt med at hjælpe virksomhederne i hele regionen. Fra venstre: Personalekonsulent Rikke Bachara, Personalekonsulent Lone Gosvig, Account Manager Sussie Rasmussen, Account Manager Ulla Møller og Chefkonsulent Sabine Stensnæs.
Medarbejderne på kontoret på Axeltorv 2 i Næstved har travlt med at hjælpe virksomhederne i hele regionen. Fra venstre: Personalekonsulent Rikke Bachara, Personalekonsulent Lone Gosvig, Account Manager Sussie Rasmussen, Account Manager Ulla Møller og Chefkonsulent Sabine Stensnæs.
Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Udskriv
Send e-mail

Stor efterspørgsel på vikarer får Hartmanns til at vækste

VÆKST Gennem de sidste seks måneder har der været så travlt i Hartmanns, at kontoret på Alextorv 2 har fordoblet antallet af medarbejdere for at kunne imødekomme virksomhedernes efterspørgsel på fleksibel arbejdskraft.

Konsulenthuset oplever, at virksomhederne i region Sjælland har brug for hurtigt at kunne omstille sig, og det betyder en øget efterspørgsel på vikarer.

Brugen af vikarer kan netop sikre, at virksomhederne er fleksible og kan tilpasse sig markedet. Og det er ikke kun Hartmanns, der oplever en stigning i efterspørgslen på vikarer, det er hele branchen. 

- Vi har mandet op for at imødekomme den generelle vækst, der er på vikarmarkedet i øjeblikket, udtaler Chefkonsulent i Næstved, Sabine Stensnæs.

Større fleksibilitet i arbejdsstyrken

De mange vikarer, som dagligt er i arbejde via Hartmanns i Næstved, er spredt ud på mange forskellige virksomheder i Næstved og omegn.

Der er blandt andet folk på lager og i produktion, administration og servicefag samt salg og marketing. 

Det er altså i store dele af det danske arbejdsmarked, man bruger fleksibel arbejdskraft, og det er tegn på, at arbejdsmarkedet er i forandring.

Små som store virksomheder efterlyser en større fleksibilitet i arbejdstyrken, så de f.eks. har ekstra hænder, når der kommer nye ordrer ind, og det ønske kan et øget brug af vikarer være med til at opfylde.

Nyt kontor i Nykøbing Falster

Den stigende interesse for vikarer betyder, at Hartmanns om ganske kort tid kan føje endnu et kontor til sine i forvejen 12 kontorer rundt om i Danmark. Netop nu slår konsulenthuset dørene op til et nyt kontor i Nykøbing Falster.

- Vi er netop nu i gang med at etablere kontor i Nykøbing Falster for ligeledes at kunne servicere såvel kunder som kandidater i den del af regionen – især, når der kommer yderligere gang i Femern-projektet, fortæller Sabine Stensnæs.

Hartmanns har indgået en flerårig aftale med Femern A/S, der skal projektere den nye Femern-Bælt-forbindelse

sl

Publiceret: 02. Oktober 2014 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Erhvervs•Avisen

ANNONCER
Se flere

Nets: Finanstilsynet godkender salg af aktier til kapitalfond

Politikerne hæver grænsen for børneopsparinger

Kompleks investeringsverden og behov for specialistviden sendte pensionskasse i armene på Forca

Henrik Lind smed hemmelige millioner i Saxo Bank efter bankens kæmpetab

Novo Nordisk ansætter ny landechef i Danmark

Genmab-rival suser frem på børsen efter nyt kræftstudie

Medicinrådet erklærer formandskandidat til fagudvalg for inhabil

Biotekselskab kæmper for overlevelse efter nyt Teva-kiks