Kim Lehmann er nye CEO hos Kamstrup. Han kommer til fra GN Otometrics. Pressefoto
Kim Lehmann er nye CEO hos Kamstrup. Han kommer til fra GN Otometrics. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Udskriv
Send e-mail

Kamstrup har fundet sin nye CEO

Kim Lehmann afløser Per Asmussen, der må trække sig på grund af sygdom

Kim Lehmann bliver ny CEO hos teknologivirksomheden Kamstrup efter Per Asmussen, der forlader Kamstrup af helbredsmæssige årsager. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Kim Lehmann kommer fra en topstilling som President og CEO hos det tidligere GN selskab, GN Otometrics. Han har leveret imponerende resultater i GN Otometrics og en række andre high-tech virksomheder, hvor han har skabt vækst og udviklet virksomhederne til profitable forretninger.

”Kim Lehmann har med sin internationale erfaring og indsigt i at udvikle hardware og software til et globalt marked den rette profil til at løfte arven efter Per Asmussen,” udtaler Jørgen Wisborg, bestyrelsesformand for Kamstrup.

”Jeg har tillid til, at Kamstrup under Kim Lehmanns ledelse vil forblive en sund forretning, der fortsat kan finansiere et udviklingsniveau, der er markant højere end vores nærmeste konkurrenter. Det er en af hjørnestenene i at indfri vores vision om at være verdens førende leverandør af intelligente måleløsninger til energi- og vandforsyningen. Jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde,” siger han videre.

Stor vækst

Kim Lehmann overtager en virksomhed, der har oplevet kontinuerlig profitabel vækst gennem de seneste otte år, og under Per Asmussens ledelse konstant har udfordret grænsen for, hvor meget værdi en intelligent måleløsning kan skabe for forsyningen. Per Asmussen overlader en velkonsolideret virksomhed med et stærkt fundament til den nye direktør. Han skal sikre fortsat vækst og videreudvikle virksomhedens rejse fra intelligent måling til digitalisering af forsyningen. Direktionen i Kamstrup vil derfor fremover udgøres af Kim Lehmann og CFO Henrik Rom.

”Kamstrup er en utrolig spændende virksomhed med et kæmpe vækstpotentiale, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Teknologi og digitalisering kan skabe stor værdi for forsyningsselskaber i hele verden, og det er selvfølgelig vigtigt at udnytte det store potentiale, der blandt andet ligger i at reducere vand- og energispild imellem forsyningen og forbrugeren. Kamstrup er anerkendt for at levere kvalitet og for sin tekniske ekspertise, og jeg ser frem til at videreføre den innovationskultur, som er afgørende for at skabe resultater,” fortæller Kim Lehmann.

1250 medarbejdere

Kamstrup producerer intelligente løsninger til måling og optimering af vand-, varme- og elforsyning i hele verden, og virksomheden har blandt andet et ambitiøst mål om, at én milliard mennesker en dag skal have rent vand fra et forsyningsnet med Kamstrup-intelligens. Virksomheden har hovedkvarter i Stilling og beskæftiger 1250 medarbejdere i 24 lande og forventer en omsætning på DKK 2 mia. i 2017.

cns

Publiceret: 25. September 2017 11:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Erhvervs•Avisen

ANNONCER
Se flere

Codan genåbner godt 500 sager om motionsskader

Stor forskel i depotomkostninger i danske banker

Norsk politi: Nemmere at spore kriminelle med bitcoins

Grønlandsbanken opjusterer forventningerne til 2017

Læger: Ny måde at opdage lungekræft bør undersøges hurtigt

Kræftens Bekæmpelse: Ny form for kræftskanning bør udbredes

Ny metode kan opdage lungekræft meget tidligt

Nyudklækket iværksætter vil tjene millioner på lægefaglige vurderinger

Medie: Flertal i Folketinget vil bevare Radio24syv

Svensk TV-chef stopper efter anklager om sexchikane

JP/Pol forventer at native-annoncer vil fylde mere

Jimmy Maymann skal lede ny onlineplatform

Dansk topchef stopper hos Siemens Gamesa

GE nedjusterer markant efter sløjt kvartal

Vattenfall satser også på den svenske del af Kriegers Flak

Degraderet Siemens-chef usikker på egen fremtid

Gourmetrestaurant lukker efter investering fra Saxo Bank-rigmand

Netto-direktør til rivalerne: Sæt prisen ned på økologi

Carlsberg laver fundatsændring - flytter historisk laboratorium

S-ordfører: "Lars Løkke har brugt millioner af skattekroner på at redde Esben Lunde Larsens ministerliv"