Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Udskriv
Send e-mail

Jobfest i Østjylland - Skanderborg blandt de kommuner, der har gjort det bedst

Væksten har bidt sig fast i den østjyske millionby: Nye tal viser, at antallet af fuldtidsbeskæftigede østjyder i de 12 kommuner i Business Region Aarhus er steget markant med mere end 5 procent svarende til 16.780 fuldtidsbeskæftigede de seneste syv år

Siden 2010 har udviklingen i beskæftigelsen været markant bedre i Business Region Aarhus end på landsplan. Udviklingen i antal lønmodtagere har i Business Region Aarhus været på 5,3 procent, svarende til 16.780 fuldtidsbeskæftigede lønmodtagere, mens der på landsplan i perioden har været en vækst på 2,0 procent. 

 

Bedst klarer de tre Business Region Aarhus-kommuner Silkeborg, Skanderborg og Hedensted sig med en vækst på henholdsvis 21,2 procent,  10,8 procent og 9,3 procent over den syvårige periode, mens virksomheder i Aarhus Kommune i absolutte tal har skabt flest nye arbejdspladser, nemlig 8.584.

 

"Tallene understreger, at virksomhederne i Business Region Aarhus er i stærk udvikling. Alene det seneste år har det været en stigning på 2.153 fuldtidsbeskæftigede lønmodtagere i Østjylland. Det kan også mærkes på vejene, hvor antallet er pendlere er steget kraftigt," siger formand for Business Region Aarhus, borgmester Claus Wistoft, Syddjurs Kommune i en pressemeddelelse.

 

-bo

 

 

Publiceret: 29. Juni 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Erhvervs•Avisen

ANNONCER
Se flere

Banker vilde med at købe skatkammerbeviser

Ny lov fjerner gebyrer på de fleste betalingskort

Fintech-succesen Izettle er nu 6 mia. kr. værd

Den australske centralbank er åben for elektroniske pengesedler

Novo Seeds med i trecifret millioninvestering i nordmænds nye NASH-selskab

Venturefond rejser 2 mia kr til ny fond med fokus på medico

Novo-rival er på vej med nye studier i fedme og NASH

Briter indsender ansøgning for månedlig skizofrenibehandling

ERROR: Macro disqus is missing!