Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Udskriv
Send e-mail

Dyrskue giver plads til fokus på sikkerhed

Statistikkerne taler deres tydelige sprog om alvorlige ulykker og ikke mindst dødsfald, der relaterer sig til landbruget. LHN’s bestyrelse vil tale sikkerhed i landbruget på årets dyrskue i Aabenraa

"I LHN har vi besluttet os for at vi i forstærket grad vil tale ”Sikkerhed i landbruget”," siger LHN's formand Jørgen Popp Petersen.

"Sikkerhed i landbruget er for de fleste ikke et specielt populært eller interessant tema, det skal vi have ændret – temaet skal opprioriteres og i fokus, sagde formanden - vi kender alle kolleger, som er kommet alvorligt til skade eller er blevet dræbt som følge af arbejdsulykker på bedriften".

"Vi er alle vokset op med det lille gule advarselsmærkat i førerhuset på traktoren: ”Hvis traktoren vælter hold da fast i rattet. Spring ikke af”. Denne sætning sidder printet fast i bevidstheden, fordi mærkatet er til stede altid".

 

LHN's bidrag til at højne opmærksomheden er derfor dette nye mærkat   

Mærkatet kan placeres på "OBS-punkter" forskellige steder på ejendommen.

 

Det er en kendsgerning, at der er megen udenlandsk arbejdskraft i landbruget, derfor er det yderst vigtigt, at kampagnen appellerer til alle, der færdes på et landbrug.

 

"Motivationen til at gøre noget ved de stigende ulykkesstatistikker bør være let at fine. Ingen landmand ønsker at opleve ulykker på sin bedrift, og landbruget som erhverv kan kun have interesse i at undgå det negative billede af landbruget som arbejdsplads, som statistikken projekterer ud i samfundet," siger Jørgen Popp Petersen og slutter : "kig forbi LHN's stand E8 på årets dyrskue i Aabenraa den 2. og 3. juni. Lad os få en snak om, hvordan vi knækker den alt for hastigt stigende kurve for ulykker i landbruget; hvordan får vi styrket fokus på sikkerheden i en travl hverdag".

Publiceret: 01. Juni 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Erhvervs•Avisen

ANNONCER
Se flere

Banker vilde med at købe skatkammerbeviser

Ny lov fjerner gebyrer på de fleste betalingskort

Fintech-succesen Izettle er nu 6 mia. kr. værd

Den australske centralbank er åben for elektroniske pengesedler

Novo Seeds med i trecifret millioninvestering i nordmænds nye NASH-selskab

Venturefond rejser 2 mia kr til ny fond med fokus på medico

Novo-rival er på vej med nye studier i fedme og NASH

Briter indsender ansøgning for månedlig skizofrenibehandling